1. Home
  2. Enquête
  3. Enquête maken
  4. De opgegeven antwoorden aan het einde van een enquête bekijken
  1. Home
  2. Overige Resources
  3. FAQ
  4. De opgegeven antwoorden aan het einde van een enquête bekijken

De opgegeven antwoorden aan het einde van een enquête bekijken

Om een deelnemer aan een enquête in staat te stellen zijn/haar antwoorden aan het einde van de vragenlijst in te zien, moet een PDF-downloadprocedure worden ingericht.

Opmerking: Het is dusdanig geprogrammeerd dat een deelnemer niet nog eens zijn enquête hoeft te activeren om een PDF met antwoorden te downloaden.

De procedure is als volgt:

• Klik in de desbetreffende enquête op de Dankpagina (helemaal onderaan).
  • Positioneer de cursor in het tekstvak (rechts) onder Dankpagina.
  • Klik op de link RTF-editor….
  • Positioneer de cursor op de positie in het tekstvak waar een PDF-link moet komen te staan.
  • Klik op het icoontje Placeholder (zie hieronder).
  • Geef in het zoekveld de waarde PDF op.
  • Klik op link {{survey.answers_pdf}} eronder, zodat de link Download PDF in het tekstvak wordt opgenomen.
  • Klik in de RTF-editor op de knop Opslaan.

Als een deelnemer de enquête invult, kunnen direct aan het einde de door hem/haar gegeven antwoorden worden gedownload. Hij/Zij moet dan op de knop Download PDF klikken; deze knop verschijnt aan het einde van de enquête.

OpmerkingDeze procedure moet voor elke taal in de desbetreffende enquête worden uitgevoerd.

Updated on juli 1, 2022