1. Home
  2. Overige Resources
  3. Tipps & Tricks
  4. Custom-domein voor uw enquête

Custom-domein voor uw enquête

Als u een custom-domein heeft, krijgen respondenten uw enquête met uw eigen domeinnaam te zien, met een gepersonaliseerde URL. Uw eigen domein is dan de basis voor uw enquête-URL’s. Respondenten vinden uw enquête bijvoorbeeld op https://yourowndomain.com/xycdsrwefs/. Deze feature is beschikbaar als deze ingesteld is in uw account en kan gebruikt worden voor alle soorten distributie van uw enquête.

Belangrijke info: Deze feature is alleen beschikbaar met een speciale licentie.

Als u een licentie voor een custom-domein wilt aanschaffen, neem dan contact op met Survalyzer Support. De set-up van het custom-domein is een betaalde service. Voor meer informatie over de kosten kunt u contact opnemen met uw Survalyzer salesmanager.

Welke informatie heeft Survalyzer nodig om een custom-enquêtedomein te creëren?

Survalyzer heeft een aantal gegevens van u nodig om een SSL-certificaat te kunnen creëren.

Als u contact opneemt met Survalyzer Support, geef dan de volgende informatie mee:

• De gewenste naam voor uw custom-enquêtedomein
  • Of u dit domein al heeft, of dat u het nog moet kopen.
  • Of u al een SSL-certificaat heeft, of dat u het nog moet kopen.

Als u een domein wil kopen, laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor.

Als u al een domein gekocht heeft en dus al een domeinnaam heeft, dan geven wij u informatie hoe u aan de DNS van het domein een A of CNAME record toe kunt voegen dat point naar de IP van uw Load Balancer. U krijgt deze informatie zodra u opdracht geeft voor een custom-domein.

Als u al een domein heeft en een SSL-certificaat wilt creëren, geef ons dan ook de volgende informatie:

• Land: ___
  • Staat of provincie: ___
  • Plaats: ___
  • Naam van uw organisatie: ___
  • Naam van uw afdeling: ___
  • Common Name: ___ (de domeinnaam)
  • E-mailadres: ___

Vraag de domeinnaam eventueel na bij uw IT-afdeling. We gebruiken deze informatie om een CSR (Certificate signing request) op te stellen. Dit krijgt u van ons toegestuurd. Het CSR heeft u nodig om een SSL-certificaat aan te vragen. Dit SSL-certificaat bevat de private key die wij nodig hebben. Stuur ons het SSL-certificaat zodra u het heeft.