1. Home
  2. Enquête
  3. Enquête maken
  4. Overige
  5. Een verwijderde enquête herstellen

Een verwijderde enquête herstellen

Het kan voorkomen dat een enquête per ongeluk is verwijderd. Het is mogelijk de verwijdering van de enquête ongedaan te maken en de enquête te herstellen door naar de prullenbak te gaan:

De prullenbak kan worden geopend vanuit het navigatiemenu in de rechterbovenhoek van het scherm:

Daarnaast kan vanuit de prullenbak vanuit het archief worden bereikt:

Hoe werkt het herstellen van enquêtes?

Het herstellen van een enquête gebeurt in een identieke status ten opzichte van het moment van verwijdering. De knop om een verwijderde enquête te herstellen vindt u aan de rechterkant van het scherm:

Let Op: Voor verwijderde rapporten, distributies en interviews die binnen 5 minuten voor verwijdering van de enquête zijn verwijderd, geldt dat deze bij herstel van de enquête ook worden hersteld.

Voorbeeldscenario’s:

1. A. Enquête X is momenteel actief en er wordt een basisrapport gemaakt. 2 minuten later verwijdert de gebruiker enquête X.
    B. De enquête wordt hersteld in een actieve status inclusief het basisrapport.
  2. A. Enquête X is momenteel actief en er is een basisrapport gemaakt. 2 minuten later verwijdert de gebruiker het basisrapport en 1 minuut later verwijdert hij/zij enquête X.
    B. De enquête wordt hersteld in een actieve status inclusief het basisrapport.
  3. A. Enquête X is momenteel actief en er is een basisrapport gemaakt. 2 minuten later verwijdert de gebruiker het basisrapport en 10 minuten later verwijdert hij/zij enquête X.
    B. De enquête wordt hersteld in een actieve status exclusief het basisrapport.

Welke gebruikers kunnen een verwijderde enquête herstellen?

Het herstellen van een verwijderde enquête is beschikbaar voor alle gebruikers- en licentietypen. Er is een verschil in machtigingsniveaus:

1. Account Admin
    Toegang tot alle verwijderde enquêtes voor het hele account.
  2. Workspacegroep-admin
    Toegang tot alle verwijderde enquêtes binnen workspaces waar (admin)toegang momenteel is ingeschakeld voor deze gebruiker.
  3. Gebruiker
    Toegang tot alle verwijderde enquêtes binnen workspaces waar toegang momenteel is ingeschakeld voor deze gebruiker.

Hoe lang na het verwijderen van een enquête kan deze worden hersteld?

Dit is afhankelijk van de configuratie voor de bewaarperiode van gegevens die is ingesteld binnen Accountbeheer en/of Workspace-instellingen.

Wanneer deze periode is ingesteld op 30 dagen, betekent dit dat de enquête tot 30 dagen na verwijdering kan worden hersteld. Als de account admin de bewaarperiode voor gegevens wijzigt naar 0 dagen nadat een enquête al was verwijderd, resulteert dit in logische verwijdering van de gegevens tijdens de nacht.

Updated on May 16, 2023