1. Home
  2. Enquête
  3. Enquête vormgeving
  4. Logo centreren in koptekst (professional user)

Logo centreren in koptekst (professional user)

Om een logo in de koptekst van uw enquête te centreren, gaat u als volgt te werk:

Opmerking: U kunt de positie van het logo alleen aanpassen, als de desbetreffende enquête niet is gepubliceerd (geactiveerd).

• Haal het vinkje bij Logo onder Koptekst weg, opdat het element Hoofdkop zich over de volledige breedte van de opmaakpagina uitstrekt.
  • Klik in het vak voor het invoegen van een hoofdkop, opdat er rechtsboven dit vak een link met het label RTF-editor verschijnt.
  • Klik op deze link om het RTE-venster op te starten.
  • Geef de positie in het RTE-venster aan waar het logo moet worden ingesloten. De tekst Insert your header text here kan worden verwijderd.
  • Klik op het pictogram Upload Manager.
  • Selecteer de directory Images waar dit logo is opgeslagen.
  • Klik op het logo opdat dit met een vinkje wordt gemarkeerd.
  • Klik op de knop Select om naar het RTE-venster terug te gaan. Het geselecteerde logo is op de aangegeven positie ingevoegd.
  • Klik op het pictogram Centreren opdat dit logo gecentreerd op de opmaakpagina komt te staan.
  • Klik op het pictogram Codeweergave om de opgenomen link te zien.
  • Klik op de knop Opslaan om de gegevens van het opgenomen logo op te slaan. Het logo wordt nu gecentreerd in de koptekst van de opmaakpagina weergegeven.

Opmerking: Een logo moet met behulp van een link worden ingesloten.

Updated on July 4, 2022