1. Home
  2. Administration
  3. Nieuwe gebruiker toevoegen aan uw account

Nieuwe gebruiker toevoegen aan uw account

Waarschijnlijk wilt u zo nu en dan een nieuwe gebruiker toevoegen aan uw account. Het is goed om voordat u een gebruiker toevoegt, bij verschillende gebruikerstypes te kijken.

Uitsluitend account-admins en workspace-admins mogen een nieuwe gebruiker toevoegen. Aanmaken van nieuwe gebruikers is afhankelijk van uw eigen gebruikerstype: de nieuwe gebruiker die u aanmaakt moet hetzelfde gebruikerstype hebben als uzelf of lager.

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen aan uw account, opent u de account-informatie-pagina.

Menu option for account information page

Daar ziet u een lijst met alle account-admins, workspace-groepen, workspacegroep-gebruikers en workspaces.

Het is afhankelijk van het niveau van uw eigen gebruikerstype wat voor gebruikers u kunt toevoegen. Als u workspace-group-admin bent, dan kunt u uitsluitend workspace-users en workspace-admins toevoegen. Bent u account-admin, dan kunt u alle gebruikerstypes toevoegen.

Buttons how to add new user
Deze afbeelding laat twee mogelijkheden zien om een nieuwe gebruiker toe te voegen:
1. Nieuwe Account Admin
2. Nieuwe Workspace User

Nieuwe gebruiker toevoegen aan uw account

Bij iedere gebruiker moet de noodzakelijke informatie ingevuld worden. Verder kunt uw twee opties instellen: User Context Help Settings en Password Reset.

User Context Help Settings bevat nu een onboarding-service voor Survalyzer – dit is een gids met stap-voor-stap-instructies voor alle basic functies. Als deze optie ingeschakeld is, dan heeft de gebruiker toegang tot alle rondleidingen in Survalyzer.

Als u optie Password Reset kiest, dan moet de gebruiker zijn wachtwoord resetten bij de volgende login. Dit is vooral zinvol als de gebruiker een nieuw account krijgt. Na de eerste keer inloggen moet de gebruiker zijn door de admin verstrekte wachtwoord wijzigen. De admin die de nieuwe gebruiker toegevoegd heeft, kent het nieuwe wachtwoord niet.