1. Home
  2. Administratie
  3. Survalyzer Universal Credits

Survalyzer Universal Credits

Het aanschaffen van credits kan via onze Universal Credit Calculator.

Survalyzer Universal credits kunnen worden ingezet voor de volgende services:

Transactie logs

De Account Admin heeft de mogelijkheid om de transactie logs te downloaden vanaf het abonnementen overzicht:

Een Excel bestand wordt geëxporteerd met de volgende informatie:

• Timestamp: wanneer de transactie plaats heeft gevonden.
  • Amount: de hoeveelheid credits die zijn toegevoegd of zijn gebruikt.
  • Balance: het resterende saldo na uitvoering van de transactie.
  • Comment: informatie over de hoeveelheid credits en de service waar het voor is gebruikt.
Updated on December 8, 2023