1. Home
  2. Overige Resources
  3. Tipps & Tricks
  4. Vraag uit enquête A naar enquête B kopiëren

Vraag uit enquête A naar enquête B kopiëren

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Er is onlangs nieuwe functionaliteit toegevoegd waarmee u op eenvoudige wijze één of meer vragen uit een enquête naar een andere enquête kunt kopiëren. De laatstgenoemde enquête mag dan niet actief zijn.

Opmerking: Deze handeling kan worden uitgevoerd, mits bij beide enquêtes dezelfde taal is ingesteld.

De kopieerprocedure is als volgt:

• Open de enquête van waaruit u bijvoorbeeld een vraag wilt kopiëren.
  • Klik op de vraag uit de enquête die u naar een andere enquête wilt overhalen. De randen van de vraag worden dan donkerblauw weergegeven. Indien u meerdere vragen in één keer wilt overhalen, kunt u de Ctrl-knop ingedrukt houden en op de gewenste vragen klikken. Alle geselecteerde vragen worden dan van een donkerblauwe rand voorzien.
  • Druk op Ctrl+c (Kopiëren) opdat er een melding verschijnt die aangeeft dat de vraag/vragen met succes naar het klembord is/zijn gekopieerd.
  • Open de tweede enquête; deze mag niet gepubliceerd zijn.
  • Klik met de cursor op een sectie waarin de te kopiëren vraag/vragen moet(en) worden opgenomen. Deze sectie wordt dan donkerblauw weergegeven.
  • Druk op Ctrl+v (Plakken) opdat er een melding verschijnt die aangeeft dat de vraag/vragen aan deze tweede enquête is/zijn toegevoegd. Met de pijltjestoetsen (1) bij elke ingevoegde vraag kunt u deze naar de juiste positie in de sectie verplaatsen.
Updated on February 8, 2023